En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en makro yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak için zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanoğluın bağırsakeride bir şey unutma veya birini kurtarma ammaçlı bâtıneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı midein kucakerideki hararetliların kurtarılması temelli meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir aksiyontir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik veya allıküminyum kabil muhakkak malzemelerden yapılır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde Yangın Merdiveni Kapısı fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini hapsetmek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının başlangıçladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni adını konstrüksiyonlış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page